june, 2021

17jun19:0022:00Vrtnice in vino

Event Details

Vabljeni na glasbeno kulinarično doživetje v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru. Družili se bomo v četrtek, 17. junija 2021 med 19. in 22.uro.

Glasbeni program, s pričetkom ob 19.uri, bo posvečen 30 obletnici samostojnosti Republike Slovenije. Pod mentorstvom ga pripravljajo učenci in dijaki Konservatorija za glasbo in balet Maribor.

Med 20.00 in 22. uro bomo v rožnem vrtu botaničnega vrta Univerze v Mariboru, v čudovitih pogledih in družbi cvetočih vrtnic, ob spremljavi glasbe uživali v pokušini vrhunskih vin priznanih štajerskih vinarjev ter kulinaričnih dobrot iz slovenskih kmetij.

Vstopnice za pokušino vin in hrane lahko kupite na blagajni prodajalne na vhodu v Botanični vrt ali na dan dogodka pred vstopom v rozarij.

Cena vstopnice je 12 evrov.

 Sodelujoči:

Vina BRAČKO; Vina KOKOL; Vinogradništvo MATEČKO; MERANOVO; Vina VRECL; Medena penina CESAR; Vina PERKO; Kmetija OMA NEŽA, Kmetija FRANGEŽ;

RRA Podravje Maribor; Društvo GODI MI; Društvo Prijateljev Botaničnega vrta

 

Zaradi organizacije dogodka bo za individualne oglede na ta dan  Botanični vrt Univerze v Mariboru odprt do 17.00, hvala za razumevanje.

 

more

Time

(Thursday) 19:00 - 22:00

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

X