Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Društvo prijateljev Botaničnega vrta Univerze v Mariboru

SPLOŠNI POGOJI IN UGODNOSTI ZA ČLANE


S članstvom v društvu boste pripomogli k razvoju in širitvi botaničnega vrta, ki bo bolj po meri obiskovalcev. Aktivno lahko sodelujete pri pripravi programa društva in aktivnostih za člane. Skozi vso sezono lahko koristite letno karto za ogled botaničnega vrta in druge ugodnosti, ki vam jih omogoča članstvo.

Letošnji zbor članov društva bo v četrtek, 6. februarja 2020 ob 17.00 uri, v prostorih Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede (predavalnica Milana Erjavca, prizidek, 1. nadstropje). Pol ure prej in po koncu zbora bo možno podaljšati članarino za tekoče leto. Po uradnem delu sledi strokovni del, ki se začne ob 18.00, in sicer sledi predavanje z naslovom Redko uporabljene zdravilne rastline, ki ga vodi Borut Cerkvenič, nekdanji strokovni vodja Društva zeliščarjev Maribor.


UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

  • Celoletni prost vstop v botanični vrt (članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled vrta)
  • Obveščanje o napovedanih prireditvah
  • Obiskovanje organiziranih strokovnih predavanj, izletov in družabnih dogodkov. 
  • Možnost sodelovanja pri objavah na spletnih medijih (Facebook). http://www.facebook.com/botanicni.vrt/
  • Piknik prijateljev, prireditev namenjena članom društva in njihovim družinam.
  • Ugodnosti pri nakupu publikacij zazdravje.net; v sodelovanju z društvom Ognjič.


Seznam dogodkov za leto 2020
Z veljavno člansko izkaznico za tekoče leto se lahko udeležite vseh objavljenih prireditev, razen dveh prireditev, pri kateri je potrebno doplačilo. Doplačilo velja za prireditvi Velikonočne dogodivščine (vstopnica za udeležene otroke) ter Vrtnice in vino. Seznam letošnjih dogodkov.


KAKO POSTANEM ČLAN DRUŠTA?

Za včlanitev v društvo izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naslov društva ali oddajte na blagajni botaničnega vrta. Ob predložitvi izpolnjene in podpisane pristopne izjave je potrebno poravnati letno članarino društva. 

Letna članarina za eno osebo
S plačilom letne članarine za eno osebo, ki je 15 evrov, pridobite člansko izkaznico. Članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled botaničnega vrta.

Družinska letna članarina
Če se v društvo včlanita dve odrasli osebi, ki živita v skupnem gospodinjstvu, zanju in za njune otroke velja ugodnost družinske letne članarine, ki je 25 evrov. Po ceniku botaničnega vrta velja, da so otroci mladoletne osebe do dopolnjenega 18. leta. V družinsko članarino sta všteti dve članski izkaznici. Članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled botaničnega vrta. Ob predložitvi družinske članske izkaznice za otroke prejmete kode za prost vstop v vrt  (blagajna v prodajalni na vhodu v botanični vrt).


SODELOVANJE Z DRUŠTVI

V okviru sodelovanja z društvom Ognjič ( www.zazdravje.net)  izkoristite ugodnosti pri nakupu njihovih izdelkov/storitev. Letos bodo tiskovine projekta Za zdravje v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru na voljo v nedeljo, 17.maja 2020, v sklopu prireditve Majski sejem rastlin.

 

 

Dragi člani in prejemniki e-novic,
bodite v stiku z nami še po 25. maju 2018! 


V petek, 25. maja stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki zahteva okrepljeno varstvo osebnih podatkov. Od tega dne dalje, vam bomo lahko pošiljali naše e-novice le, če boste ponovno soglašali, da želite ostati na seznamu prejemnikov.


KAKO TO STORITE?

Kliknite na TO POVEZAVO in posodobite ali na novo vpišite svoje podatke.


V primeru, da vaše privolitve ne bomo prejeli, vam po 25. maju 2018 ne bomo več mogli pošiljati naših e-novic. Ponovno boste postali prejemnik naših e-novic, ko boste ponovno soglašali, da želite ostati na seznamu prejemnikov. Da, želim ostati na seznamu prejemnikov e-novic.

 

Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za to, da vam po elektronski pošti pošljemo obvestila, ki jih boste označili v obrazcu na povezavi in se jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Za vsa dodatna pojasnila ali vprašanja smo na voljo na prijateljibvum@gmail.com ali preko telefonske številke 031 310 330.

Veselimo se nadaljnjega druženja z vami in se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje.

 

Društvo prijateljev Botaničnega vrta Univerze v Mariboru

Obratovalni čas

Od 24. marca do septembra
vsak dan od 9.00 do 19.00

Oktobra do 18.00
Novembra do 16.00, nedelje zaprto
December – februar zaprto
Več informacij

PRODAJALNI CENTER OBRATUJE
 

Vstopnina

Odrasli: 5 €
Upokojenci: 3,5 €
Mladina: 3 €
Družinska: 10 €

Predšolski otroci brezplačno.

Kontakt

Blagajna: 051 696 272
Prireditve: 031 310 330
Vodenja: 031 592 162

E-naslov: botanicni.vrt@um.si

Za e-novice klikni tukaj

Lokacija
Zahvala
Botanični vrt ne bil bi vrt brez obiskovalcev, članov, donatorjev in prostovoljcev.
Postani prijatelj.

Kontakti

Blagajna: 051 696 272
Prireditve: 031 310 330
Vodenja: 031 592 162
E-naslov: botanicni.vrt@um.si

Družite se z nami

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o dogodkih, aktivnostih in ugodnostih.


  • 2017 © Botanični vrt Univerze v Mariboru