Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Shranjevanje pridelkov: kisanje in fermentacija (delavnica)

Datum in čas dogodka:
06.09.2018 ob 17:00 uri

 

Če vas zanima, kako kisamo zelje, repo, žita in kruh ter kako pripravimo kimči, vas vabimo na delavnico, ki jo vodi Dario Cortese.

Na delavnici bomo spoznali postopke shranjevanja živil na osnovi kisanja in fermentacije. Spoznali bomo tudi prehranski in zdravilni pomen kisane hrane.


Za udeležbo na delavnici je potrebno plačati vstopnino v vrt, člani društva prijateljev botaničnega vrta imajo prost vstop.

« Nazaj
Obratovalni čas

Od 24. marca do septembra
vsak dan od 9.00 do 19.00

Oktobra do 18.00
Novembra do 16.00, nedelje zaprto
December – februar zaprto
Več informacij

Vstopnina

Odrasli: 4 €
Upokojenci: 3,5 €
Mladina: 3 €
Družinska: 10 €

Predšolski otroci brezplačno.

Kontakt

Blagajna: 051 696 272
Prireditve: 031 310 330
Vodenja: 031 592 162

E-naslov: botanicni.vrt@um.si

Za e-novice klikni tukaj

Lokacija
Zahvala
Botanični vrt ne bil bi vrt brez obiskovalcev, članov, donatorjev in prostovoljcev.
Postani prijatelj.

Kontakti

Blagajna: 051 696 272
Prireditve: 031 310 330
Vodenja: 031 592 162
E-naslov: botanicni.vrt@um.si

Družite se z nami

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o dogodkih, aktivnostih in ugodnostih.


  • 2017 © Botanični vrt Univerze v Mariboru