Društvo prijateljev botaničnega vrta

SPLOŠNI POGOJI IN UGODNOSTI ZA ČLANE

S članstvom v društvu boste pripomogli k razvoju in širitvi botaničnega vrta, ki bo bolj po meri obiskovalcev. Aktivno lahko sodelujete pri pripravi programa društva in aktivnostih za člane. Skozi vso sezono lahko koristite letno karto za ogled botaničnega vrta in druge ugodnosti, ki vam jih omogoča članstvo.

Društvo v začetku koledarskega leta organizira občni zbor članov, kjer se potrdijo letna poročila in načrti za delo. Osnovna naloga društva je promocija Botaničnega vrta in dogodkov v njem. Društvo je soorganizator vseh večjih prireditev v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru. Za vprašanja v zvezi z društvom smo na voljo na elektronskem naslovu: prijateljibvum@gmail.com

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

  • Celoletni prost vstop v botanični vrt (članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled vrta)
  • Obveščanje o napovedanih prireditvah
  • Obiskovanje organiziranih strokovnih predavanj, izletov in družabnih dogodkov. 
  • Možnost sodelovanja pri objavah na spletnih medijih (Facebook). http://www.facebook.com/botanicni.vrt/
  • Piknik prijateljev, prireditev namenjena članom društva in njihovim družinam.
  • Ugodnosti pri nakupu publikacij zazdravje.net; v sodelovanju z društvom Ognjič.

Seznam dogodkov za leto 2024
Z veljavno člansko izkaznico za tekoče leto se lahko brezplačno udeležite vseh objavljenih prireditev, ki jih organizira društvo v sodelovanju z Botaničnim vrtom Univerze v Mariboru. Izjema je prireditev Vrtnice in vino, ki se odvija v rozariju Botaničnega vrta v mesecu juniju. PRIREDITVE 2024

KAKO POSTANEM ČLAN DRUŠTA?

Za včlanitev v društvo izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naslov društva ali oddajte na blagajni botaničnega vrta. Ob predložitvi izpolnjene in podpisane pristopne izjave je potrebno poravnati letno članarino društva. 

Letna članarina za eno osebo
S plačilom letne članarine za eno osebo, ki je 22 evrov, pridobite člansko izkaznico. Članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled botaničnega vrta.

Družinska letna članarina
Če se v društvo včlanita dve odrasli osebi, ki živita v skupnem gospodinjstvu, zanju in za njune otroke velja ugodnost družinske letne članarine, ki je 40 evrov. Po ceniku botaničnega vrta velja, da so otroci mladoletne osebe do dopolnjenega 18. leta. V družinsko članarino sta všteti dve članski izkaznici. Članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled botaničnega vrta. Ob predložitvi družinske članske izkaznice za otroke prejmete kode za prost vstop v vrt  (blagajna v prodajalni na vhodu v botanični vrt).

SODELOVANJE Z DRUŠTVI

Pri organizaciji prireditev in promociji Botaničnega vrta Univerze v Mariboru se povezujemo tudi z drugimi društvi. Če ste aktivni član kateregakoli društva, ki bi želelo sodelovati  na dogodkih, ki se odvijajo v Botaničnem vrtu, nas kontaktirajte na: prijateljibvum@gmail.com

SOORGANIZACIJA DOGODKOV V BOTANIČNEM VRTU

Člani društva prijateljev botaničnega vrta vrta Univerze v Mariboru aktivno sodelujemo pri organizaciji in realizaciji dogodkov v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru, občasno tudi na dogodkih, ki potekajo na Pohorski tržnici z namenom promocije botaničnega vrta.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

X